Ons aanbod

Over ons ...

 

Elentee is een aannemer van schilderwerk, loonlakwerk en diverse afwerkingstoepassingen in interieur. Deze drie pijlers, schilderwerken, loonlakwerk en interieurconcepten, versterken elkaar. Zo tilt het spuitatelier de schilderwerken naar een hoger kwalitatief niveau. Bovendien staat Elentee u bij met raad en daad over het ontwerp en de plaatsing van onder meer gipsplaten, binnendeuren en maatwerk. Voor de uitvoering doet Elentee beroep op professionele partners.

 

Hoogstaande kwaliteit en oog voor detail lopen als rode draad doorheen Elentees activiteiten. Doorheen de jaren bouwden Elentee en haar medewerkers ruime praktijkervaring op. Elke medewerker beschikt over de nodige capaciteiten. Elentee garandeert u zo een eenvormige en kwalitatief hoogstaande standaard.

Spuitatelier

 

Elentee lakt in het eigen atelier en richt zich daarmee zowel op de particulieren als de zakelijke markt.


Voor onze particuliere klanten komen wij graag ter plaatse om het project te bespreken en vrijblijvend een offerte op te stellen. Zo kunnen kastdeuren, trappen, radiatoren en binnen- en buitenschrijnwerk, ... worden behandeld


Onze zakelijke klanten vinden in ons de ideale afwerkingspartner. Wij bieden een win-win situatie door onze snelle service en kwaliteitsvolle aflevering. Onder meer maatwerkmakers en schrijnwerkers kunnen beroep doen op onze jarenlange expertise


  • spuiten van buiten schrijnwerk: poorten, ramen, deuren, luiken ...
  • Gronden en afwerken van MDF en binnenschrijnwerk: kastdeuren, meubels, plinten ...Interieur concepten 


Bent u op zoek naar een totaalaanpak voor uw interieur? Wenst u maar één aanspreekpunt? Aan de hand van een bespreking en schetsen kan Elentee u een voorstel maken. De vereiste bouwkundige ingrepen worden vervolgens verzorgd door Elentee en haar solide professionele partners.

Schilderwerken


Elentee biedt zowel zakelijke klanten als particulieren een mix van fijnschilderwerk (inclusief behangwerken) en projectschilderwerk aan. Wij zijn sterk in het vinden van de meest efficiënte oplossing voor ieder project, en aarzelen dan ook niet om telkens weer de huidige technieken en oplossingen in vraag te stellen.

Naast de klassieke schilderwerken helpen wij onze klanten ook graag met het kleuren en renoveren van parketvloeren alsook het plaatsen van gietvloeren.